Úvod » Přírodní kosmetika » SPRCHOVÁNÍ A KOUPEL » Bylinkové relaxační koupele » WESTLAB Bath fizzer Mrtvé moře relaxační 150 gr.


        

WESTLAB Bath fizzer Mrtvé moře relaxační 150 gr.

S uklidňujícím bílým čajem a levandulovou vůní se uvolníte na konci dlouhého dne. Levandule, heřmánek a mandle zanechá pokožku přirozeně zářivou a hedvábně hladkou.

skladem

 

Číslo produktu: 887869 - 112817
Výrobce: Westlab
EAN kód: 5060209112817
naše cena bez DPH: 73,6 Kč (2,9 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
89,0 Kč (3,5 EUR)

do košíku:
  ks  

WESTLAB Bath fizz Mrtvé moře 150 gr

  • Obsahuje minerály a esenciální oleje
  • S uklidňujícím bílým čajem a levandulovou vůní se uvolníte na konci dlouhého dne
  • Levandule, heřmánek a mandle zanechá pokožku přirozeně zářivou a hedvábně hladkou

Co je sůl z Mrtvého moře? Mrtvé moře je známé od dávných dob, kdy se říká, že se Kleopatra koupala ve vodách bohatých na minerály, aby změkčila a vyhladila kůži. Přirozené množství minerálů, jako je hořčík a draslík, je považováno za tajemství Mrtvého moře, které pomáhá udržovat jemnou a zdravě vypadající kůži.

Přineste si do své koupelny exkluzivní minerální lázeňské zážitky se solnou lázní Westlab.

Použití: Vhoďte do vany s teplou, tekoucí vodou. Relaxujte a vychutnejte si voňavou minerální koupel. Jedna koule je pro jednu relaxující koupel ve vaně. Pro ještě lepší účinek si udělejte chvíli čas na relaxaci, ztlumte osvětlení a použijte svíčky nebo si připravte nějaký nápoj k vaně. Užijte si chvíli beze spěchu, relaxací ve vaně a inhalací vůně. Minerální látky obsažené v lázni přejdou pokožkou do vašeho těla a způsobí pocit uvolnění, vyčištění, relaxace.

Pouze pro vnější použití. Nepoužívejte jestliže jste citliví na kteroukoli ze složek. Pokud dojde k podráždění pokožky, přestaňte produkt používat. Při zasažení očí vypláchněte oči čistou vodou.

Složení: sodium bicarbonate, citric acid, maris sal (dead sea salt), prunus amygdalus dulcis (almond) oil, aqua, parfum, lavandula angustifolia (lavender) herb oil, anthemis nobilis (chamomile) flower oil, ci 28440, linalool*(* přirozeně se vyskytující v éterických olejích.)