NOVINKY

arr3O ekodrogerii SONETT Ekologie SONETT klade maximální důraz na nezávadnost svých produktů vůči přírodě i lidem.... arr3AVRIL, LA MARQUE FRANÇAISE DE BEAUTÉ BIO ET NATURELLEAVRIL, FRANCOUZSKÁ ZNAČKA BIO a PŘÍRODNÍ KOSMETIKY KDO JE AVRIL? Naším posláním je vyrábět bio... arr3V létě volá pleť SOS o vodu! Jaká je ta správná péče o pleť v létě…  V létě volá pleť SOS o vodu! Jaká je ta správná péče o pleť v létě… Pravidelně hydratovat pleť... arr3Lavera Opalovací péče 2017 - Vychutnejte si slunce bez obav Je čas připravit se na letní sezónu:... arr3Francouzská mýdlaDíky výhodné dopravě jsme pro Vás o 15% snížili cenu u nejkvalitnějších mýdel, jaká lze zakoupit na... arr3Myslete na rty - 7 kroků v chladných měsícíchProč se rty chovají jako houba a jak je chránit během chladných, větrných zimních měsíců ? To se... arr3Listopadové pleťové olejeNebudeme vyprávět že pleťový olej je nějaká žhavá novinka. Těžko. Je už po staletí používaný a je... arr3Poštovné od 1.3.2017Po 3 letech máme činí poštovné pro objednávky od 48 Kč na území České republiky. Bohužel poštovné... arr3RAW kokosový olej - světová novinkaSvětová novinka na evropském trhu - RAW kokosový olej Díky unikátnímu výrobnímu procesu bez... arr3přírodní mýdlaProč používat Přírodní mýdla Přírodní mýdlo je docela rozdílný výrobek od mnoha komerčních "mýdel",... arr3Bio karité balzámyZákladem Bio Karité balzámů je léčivé přírodní bambucké máslo v bio kvalitě, obohacené o rostlinné...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 70,0 Kč (2,7 EUR)
skladem
naše cena 185,0 Kč (7,0 EUR)
skladem
naše cena 85,0 Kč (3,2 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 119,0 Kč (4,5 EUR)
skladem
naše cena 278,0 Kč (10,6 EUR)
skladem
naše cena 315,0 Kč (12,0 EUR)
skladem


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti BioMydlo.cz, se sídlem U Lesíčka 15, 62000, Brno, IČ 01766872, zapsaná u úřadu příslušného podle § 71 odst. 2 živnostenského zákona : Magistrát města Brna (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů