NOVINKY

arr3O ekodrogerii SONETT Ekologie SONETT klade maximální důraz na nezávadnost svých produktů vůči přírodě i lidem.... arr3AVRIL, LA MARQUE FRANÇAISE DE BEAUTÉ BIO ET NATURELLEAVRIL, FRANCOUZSKÁ ZNAČKA BIO a PŘÍRODNÍ KOSMETIKY KDO JE AVRIL? Naším posláním je vyrábět bio... arr3V létě volá pleť SOS o vodu! Jaká je ta správná péče o pleť v létě…  V létě volá pleť SOS o vodu! Jaká je ta správná péče o pleť v létě… Pravidelně hydratovat pleť... arr3Lavera Opalovací péče 2017 - Vychutnejte si slunce bez obav Je čas připravit se na letní sezónu:... arr3Francouzská mýdlaDíky výhodné dopravě jsme pro Vás o 15% snížili cenu u nejkvalitnějších mýdel, jaká lze zakoupit na... arr3Myslete na rty - 7 kroků v chladných měsícíchProč se rty chovají jako houba a jak je chránit během chladných, větrných zimních měsíců ? To se... arr3Listopadové pleťové olejeNebudeme vyprávět že pleťový olej je nějaká žhavá novinka. Těžko. Je už po staletí používaný a je... arr3Poštovné od 1.3.2017Po 3 letech máme činí poštovné pro objednávky od 48 Kč na území České republiky. Bohužel poštovné... arr3RAW kokosový olej - světová novinkaSvětová novinka na evropském trhu - RAW kokosový olej Díky unikátnímu výrobnímu procesu bez... arr3přírodní mýdlaProč používat Přírodní mýdla Přírodní mýdlo je docela rozdílný výrobek od mnoha komerčních "mýdel",... arr3Bio karité balzámyZákladem Bio Karité balzámů je léčivé přírodní bambucké máslo v bio kvalitě, obohacené o rostlinné...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 224,0 Kč (8,5 EUR)
skladem
naše cena 219,0 Kč (8,3 EUR)
není skladem


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů