NOVINKY

arr3O ekodrogerii SONETT Ekologie SONETT klade maximální důraz na nezávadnost svých produktů vůči přírodě i lidem.... arr3AVRIL, LA MARQUE FRANÇAISE DE BEAUTÉ BIO ET NATURELLEAVRIL, FRANCOUZSKÁ ZNAČKA BIO a PŘÍRODNÍ KOSMETIKY KDO JE AVRIL? Naším posláním je vyrábět bio... arr3V létě volá pleť SOS o vodu! Jaká je ta správná péče o pleť v létě…  V létě volá pleť SOS o vodu! Jaká je ta správná péče o pleť v létě… Pravidelně hydratovat pleť... arr3Lavera Opalovací péče 2017 - Vychutnejte si slunce bez obav Je čas připravit se na letní sezónu:... arr3Francouzská mýdlaDíky výhodné dopravě jsme pro Vás o 15% snížili cenu u nejkvalitnějších mýdel, jaká lze zakoupit na... arr3Myslete na rty - 7 kroků v chladných měsícíchProč se rty chovají jako houba a jak je chránit během chladných, větrných zimních měsíců ? To se... arr3Listopadové pleťové olejeNebudeme vyprávět že pleťový olej je nějaká žhavá novinka. Těžko. Je už po staletí používaný a je... arr3Poštovné od 1.3.2017Po 3 letech máme činí poštovné pro objednávky od 48 Kč na území České republiky. Bohužel poštovné... arr3RAW kokosový olej - světová novinkaSvětová novinka na evropském trhu - RAW kokosový olej Díky unikátnímu výrobnímu procesu bez... arr3přírodní mýdlaProč používat Přírodní mýdla Přírodní mýdlo je docela rozdílný výrobek od mnoha komerčních "mýdel",... arr3Bio karité balzámyZákladem Bio Karité balzámů je léčivé přírodní bambucké máslo v bio kvalitě, obohacené o rostlinné...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 102,0 Kč (3,9 EUR)
skladem
naše cena 1 358,0 Kč (51,6 EUR)
skladem
naše cena 189,0 Kč (7,2 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 211,0 Kč (8,0 EUR)
skladem
naše cena 182,0 Kč (6,9 EUR)
skladem
naše cena 210,0 Kč (8,0 EUR)
skladem


Ochrana osobních údajů e-shopu BioMydlo.cz
  1. Společnost BioMydlo.cz, se sídlem U Lesíčka 15, 62000, Brno, IČ 01766872, zapsaná u úřadu příslušného podle § 71 odst. 2 živnostenského zákona : Magistrát města Brna. …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno společností BioMydlo.cz. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@biomydlo.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky BioMydlo.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Google Analytics
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.