Světová novinka na evropském trhu - RAW kokosový olej
Díky unikátnímu výrobnímu procesu bez tepelného zahřátí umožňuje extrahovat naprosto čistý kokosový olej přímo z čerstvého kokosového mléka, a jako jediný na světě zaručuje maximální možnou kvalitu kokosového oleje.
V čem je lepší RAW kokosový olej, než za studena lisovaný a sušený?
- Více koncentrovaný – má vyšší účinnost.
- Extrémně kvalitní, výživný a bohatý na chuť.
- Přirozené aroma – jemná vůně čerstvě otevřeného kokosu.
- Nejčistější kokosový olej, krystalicky čistá konzistence
a máslová chuť. - Nejšetrnější extrakce kokosového oleje.
- Nejúčinnější složení.
- Obsahuje více vitamínu E, lépe hydratuje, snadněji se vstřebává.
- Vyrobeno do 90 minut od otevření kokosového ořechu.
Co znamená RAW?
RAW v překladu znamená „syrový“ či „živý“. RAW představuje všechny potraviny, které při svém zpracování neprošly tepelnou úpravou (vaření, dušení, pečení, pasterování, zavařování apod.). Aby výrobek mohl být označen za RAW potravinu, nesmí se při svém zpracování setkat s teplotou vyšší než 42°C. Tato podmínka musí být dodržena při všech dílčích fázích zpracování oleje – získávání výchozí suroviny, lisování, balení, skladování i přepravě. Díky tomu zůstávají všechny nutriční hodnoty zachovány, nedochází k modifikaci výživných látek, minerálů a vitamínů a ty si tak uchovávají maximální vstřebatelnost a využitelnost pro lidský organizmus.